Preț de la 45 RON / copil.
Plecare din Oradea de la locul și la ora stabilită cu grupul.
Vă invităm la un program educativ în cadrul complexului Kings Land, situat la 15 km de Oradea, în localitatea Ineu de Criș, în direcția Cluj Napoca. Se intinde pe o suprafață de aproximativ 60 de hectare unde se desfăsoară mai multe activități recreative cum ar fi: echitație cu cai de rasa Frizian, teren de polo, 2 lacuri de pescuit de aproximativ 8 hectare, 30 de pontoane de pescuit, cabane pentru două persoane de camping cu loc de luat masă și barbeque, teren de golf cu 9 cupe, casa clubului de golf, loc de învățare a loviturilor scurte și de precizie pentru jocul de golf (Putting Green), loc de antrenament pentru loviturile din groapa cu nisip pentru jocul de golf (Bunker), loc de antrenament pentru lovituri scurte, medii sau lungi pentru jocul de golf (Driving Range), 9 găuri pentru footgolf , pista de avioane ultra ușoare și planoare, restaurant cu capacitate de peste 300 de locuri, parcare de 3000 metri pătrați și alte atracții pentru vizitatorii noștri.
Vă oferim în cadrul acestui program posibilitatea de a crea legatura directă cu natura printr-o primă lecție de echitație însoțit de personal competent și profitând de toate dotările necesare.
Rasa friziană aici prezentă se numără printre cele mai vechi rase de cai din lume, avându-și originea în provincia Friesland, una dintre cele 12 provincii ale regatului Olandez.
Calul frizian este considerat de mai mulți o specie de sânge rece datorită descendenței sale dintr-o subspecie a cailor sălbatici. Dealungul istoriei de mai multe sute de ani, a fost supus la numeroase influențe străine. Contigentul de gene era îmbogățit mai întâi de cai orientali, mai târziu de spanioli, dar mai cu seamă de caii andaluzieni. Specialiștii susțin că una dintre rasele care a influențat cel mai mult formarea frizienilor a fost Equus Robustus. În jurul secolelor XVI-XVII spaniolii au adus în Frizia cai andaluzieni, astfel a avut loc o infuzie de sânge arab. Datorită forței sale și temperamentului său linistit cavalerii în armuri găseau acest cal tovarășul perfect în bătălii și cruciade, de aceea mult timp a fost crescut ca și cal de luptă. La începutul secolelor XVIII-XIX adeseori l-au alergat în curse de trap, de regulă în distanțe de cca. 325 metri. În zilele noastre e în continuă prosperitate voia de creștere a frizienilor, pentru că e o specie cu origine de curiozitate și cu un aspect exterior tipic, al căror însușiri pot fi utilizate la un nivel ridicat.
Sosire în Oradea seara sau în funcție de terminarea activității.
Preţul include: transport din Oradea cu autocar MAN Lion’s 4*, 44+1+1 locuri, sau microbus Mercedes Sprinter 19+1 locuri, echipament și asistență la lecțiile de echitație.
Preţul nu include: alte cheltuieli personale.
Grupul minim de participanți pentru care a fost calculat pachetul este de 35 persoane.